YUKARI KARAGÖZ İLKOKULU


Vizyon: 6-14 Yaş grubundaki öğrencilerimizi, çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkararak uluslar arası bilgi ağına ulaşabilen, teknolojiyi etkin kullanabilen, kendine güvenen, demokrasiyi bir yaşam biçimi olarak benimseyen bireyler olarak yetiştirmek, Nitelikli, kaliteli bir eğitim anlayışı ile onları geleceğe hazırlamak, Yetenek ve becerilerini en üst düzeyde toplum yararına kullanabilen, bilimsel düşünen öğrenciler yetiştirmek, Çevre okullarla bilgi, deneyim ve birikimlerimizi paylaşmak, adından söz ettiren, saygınlığı olan, öncü bir okul olmak.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin amaçlarını gerçekleştirmek, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda çalışmak, Atatürkçülüğü yaşam biçimi olarak öğrencilere kavratmak. Araştıran,sorgulayan, bilgiye ulaşma yollarını bilen, bilgilerini paylaşan, yaratıcı ekip çalışmasına önem veren bireyler yetiştirmek, Değişim ve gelişime açık, teknolojik gelişmelerden yararlanan, iletişim kurma becerisine sahip, mutlu insanlar yetiştirmek. EĞİTİM ANLAYIŞIMIZ Öğrendiklerini günlük hayatta kullanabilen, Yaratıcılığını kullanabilen, özgüvenli, Problem çözme becerilerini kazanmış, Sorumluluk duygusu gelişmiş, Ülkesinin gelişiminde aktif rol alan Milli ve manevi değerlere sahip çıkan

Başarılar:

Saatler: 08:45 / 14:45
Isınma: SOBA ODUN - KÖMÜR
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: OKULA GELEN HERHANGİ BİR SERVİS BULUNMAMAKTADIR.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 01

Telefon - 0352 330 10 19

Belgegeçer - (352) 330 1019

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://yukarikaragozio.meb.k12.tr

Adres - Yukarıkaragöz Mahallesi Yukarıkaragöz Sokak no64 Pınarbaşı / KAYSERİ

Öğretmen :1
Öğrenci :14
Derslik :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :60
Öğretim Şekli :NORMAL SABAH 8:40 ÖĞLE 13:10 AKŞAM 14:45

Yerleşim Yeri -

Adres - Yukarıkaragöz Mahallesi Yukarıkaragöz Sokak no64 Pınarbaşı / KAYSERİ

Ulaşım MALATYA KARAYOLUNA VARIŞ OLABİLİR FAKAT İÇERİYE 5KM LİK KÖY YOLUNA VASAİT BULUNMAMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık KAYSERİ İLİNE 100 KM OLAN OKULUMUZ İLÇEYE 15 KM DİR . İLÇEDEN ÇIKTIKTAN SONRA MALATYA KARAYOLUNA 10 KM VE İÇERİYE 5 KM UZAKLIKTADIR.